Call center (031) 9393

Articole

Memorial, Primul investitor strategic in domeniul medical din Turcia achizitioneaza Spitalul de Oncologie Monza din Enayati Medical City – stirileprotv.ro

• Grupul Memorial Healthcare, una dintre cele mai cunoscute retele medicale din Turcia in special pentru tratamentele complexe oncologice si transplant, intra pe piaţa din Romania achiziţionând Spitalul de Oncologie Monza din Enayati Medical City.

• Orașul dr Wargha Enayati a fost gândit ca destinatia medicala a pacienţilor romani care au nevoie de tratamente si îngrijire de top fara a pleca din tara

• Memorial Healthcare aduce digitalizarea procesului medical si îmbunătăţește experienta medicala a pacientului.

La doar un an de la deschidere cu o echipa medicală de renume si infrastructură de ultimă generatie, Spitalul de Oncologie Monza a devenit ofertant pentru sistemul de sănătate turcesc care intra astfel cu o achiziţie de succes pe piaţa din Romania!

”Oraşul Medical, primul ecosistem medical din Romania, deschis în anul 2021 în nordul Capitalei a făcut o promisiune de a deveni destinaţia medicală a pacienţilor români care au nevoie de tratamente şi îngrijire de top fără a pleca din ţară. În spiritul acestei promisiuni, în Enayati Medical City va funcţiona unul dintre cele mai renumite şi căutate sisteme de sănătate din Turcia, Memorial Healthcare, printr-un parteneriat strategic şi de lungă durată”, mai arată Spitalul de Oncologie Monza din Enayati Medical City.

Dr Wargha Enayati: ”Suntem încântaţi ca oncologia din Romania va primi o infuzie de calitate remarcabila din partea partenerului Memorial Hospital din Turcia, care a ales sa intre pe piaţa din Romania in orașul medical Enayati Medical City. Cele mai valoroase asset-uri pe care le va aduce Memorial Healthcare in Orașul Medical este digitalizarea procesului medical care va duce la creșterea calităţii actului medical atât din perspectiva pacientului cat si a echipei medicale dar, si îmbunătăţirea experienţei pacientului – patient journey, o zona deficitara in tara noastră. Eu sunt un om al premierelor medicale din sistemul romanesc si mă bucur sa pot marca încă una care va avea cele mai mari beneficii asupra pacientului oncologic roman. Vreau sa mulţumesc partenerilor de la Monza pentru colaborarea din ultimul an si jumătate, pentru ca au crezut in proiectul acesta si au atins performantele financiare si medicale care au dus la premiera de azi”.

Luca Militello: ” La un an de zile de la deschiderea Spitalului de Oncologie Monza, după ce am tratat cu succes peste 40.000 pacienţi, am avut o medie de peste 70 intervenţii chirurgicale săptămânal, am simţit nevoia de a accepta propunerea Memorial Healthcare de parteneriat strategic pentru a îmbunătăţi activitatea spitalului oncologic, ridicând nivelul de expertiza. Pacienţii vor primi in continuare calitatea de excepţie cu care s-au obișnuit, in paralel cu acces la tehnologii si tratamente noi. Secţia de oncologie, Institutul Sânului, Centrul de Neurologie – Neurohope, Centrul de chirurgie urologica, Centrul de ginecologie, DaVinci Center, Centrul de chirurgie oncologica, Centrul de chirurgie toracica si robotica, Centrul de Endometrioza si Academia Endomedicare, precum si centrul de Radiologie si imagistica medicala alături de parteneriatul de pe zona de radioterapie si medicina nucleara cu Neofile dar si cele cu Ares pentru chirurgie intervenţională, vor ramane stabile si in plus se vor dezvolta. Beneficiarii principali ai acestui parteneriat sunt echipele medicale si pacientii si sunt convins ca urmatorii ani vor transforma Spitalul de Oncologie din Enayati Medical City intr-un centru de referinta oncologica la care vor veni pacienti din toata Europa”.

Sub sloganul ”Suntem alături de tine pentru sanatatea ta”, Memorial Healthcare intra pe piata din Romania ca unicul propietar al Spitalului de Oncologie din cadrul Enayati Medical City aducand cu el expertiza unei echipe de peste 1200 de medici din 11 spitale. In slujba pacientilor de mai bine de 22 de ani, Memorial Healthcare este primul operator din Turcia cu spitale acreditate JCI precum si prima certificare Platinum LEED. In fiecare an, 3 milioane de pacienti sunt tratati in spitalele Memorial din toata lumea, inclusiv pacientii din Romania care calatoresc in Turcia pentru tratament.

CEO Memorial Healthcare Uğur Genç: ”Am observat dezvoltarea pietii de sanatate din Romania de mult timp si suntem fericiti ca putem contribui la progresul sistemului impreuna cu ceilalti parteneri. Suntem foarte fericiti ca intram pe piata din Romania cu un spital care are o echipa de medici atat de puternica si o infrastructura spitaliceasca de exceptie. Am avut succes in Turcia multumita valorilor noastre puternice: Calitate, Etica, Experienta pacientului si Satisfactia Angajatilor. De aceea avem deja mii de pacienti romani multumiti de serviciile noastre din spitalele din Turcia. Vom ramane fideli acelor valori in noul spital Memorial Healthcare din Bucuresti. Memorial Healthcare vrea sa devină un brand recunoscut la nivel mondial cu spitale in toata lumea si am ales Romania ca prima tara in care investim pentru ca noi credem ca in sistemul medical romanesc. Impreuna cu echipa medicala vom implementa expertiza si valorile noastre astfel incat sa slujim cel mai bine nevoilor pacientilor Sunt foarte fericit si mandru sa anunt aceasta noua investitie si abia astept sa oferim servicii medicale pacientilor la standardele asumate si promitem sa ii consideram pe toti ca membrii propriei familii”.