Call center (031) 9393

Articole

Calitatea Memorial Acum Şi În Sectorul Medical Românesc

Grupul Memorial Healthcare pionerul calitatii medicale in Turcia care ofera anual servicii medicale pacientilor din peste 176 de tari, a facut prima achizitie spitaliceasca in Europa.

Grupul Memorial aduce experienta sa de peste 25 de ani din sectorul sanatatii in Romania, achizitionand integral Spitalul de Oncologie Monza, din cadrul Enayati Medical City, fiind al 12-lea spital al retelei.

Grupul de Spitale Memorial este un centru de referinta in intrega lume in domenii precum transplantul de organe, oncologie, transplantul de maduva osoasa, neurochirurgie, chirurgie oncologica, cardiologie, ortopedie si traumatologie si FIV.

Grupul Memorial Healthcare achizitioneaza Spitalul de Oncologie Monza din incinta Enayati Medical City

Spitalul Memorial are o suprafata de 11.000 de metri patrati si se afla in incinta Enayati Medical City, singurul oras medical din Romania. Cu dotari de ultima generatie, infrastructura moderna si personal medical experimentat, Spitalul Memorial ofera servicii medicale de specialitate, in special in sfera oncologica.

Spitalul a fost deschis in anul 2021 si are o capacitate de 106 paturi, 6 sali de operatie, 12 unitati de terapie intensiva, 12 sali de chimioterapie si 2 unitati de procesare endoscopica. Spitalul se distinge prin echipamente de imagistica de inalta performanta (robot da Vinci Xi, angiografie, RMN 3 Tesla, tomografie computerizata, raze X si mamograf) si personal specializat.

Spitalul Memorial ofera servicii medicale integrate si specialitati precum: chirurgie toracica, oncologie, chirugie ginecologica, chirurgie mamara, ortopedie si traumatologie, neurochirurgie, cardiologie, oncologie, radio-oncologie, urologie, chirurgie generala si medicina interna si are in plan sa dezvolte noi departamente sub principiile si standardele calitatii internationale.

Diagnostic precis si tratamente oncologice sub acelasi acoperis

Spitalul Memorial vrea sa aduca o noua abordare pacientilor oncologici, planurile de tratament fiind personalizate si stabilite printr-o abordare multidisciplinara, in comisia oncologica (Tumor Board) din care fac parte atat medicii oncologi, cat si medicii chirurgi, imagisti si anatomo-patologi.

Uğur Genç, CEO-ul Grupului Memorial Healthcare, cel care a obtinut prima Acreditare JCI din Turcia pentru spitalul pe care-l conduce, a oferit urmatoarele informatii despre noua investitie a grupului: „Fiecare pacient din Romania este un membru valoros al familiei noastre. Suntem incantati sa oferim serviciile Grupului Memorial Healthcare si in afara Turciei. Suntem mandri ca am facut primul pas in acest sens.

La Memorial, oferim servicii medicale de inalta calitate pentru peste 3 milioane de pacienti, anual. Pacientii din Romania, in special cei care sufera de afectiuni oncologice si hematologice aleg spitale Memorial datorita tratamentelor si cadrelor medicale supraspecializate.

Urmarim de multa vreme evolutiile din sistemul medical romanesc si suntem bucurosi sa contribuim la progresul acestuia. Una dintre cele mai importante misiuni ale Memorial este sa continuam sa oferim servicii de calitate si de incredere si in Romania, concentrandu-ne pe satisfactia pacientilor. Incepem activitatea cu un personal medical specializat si tehnologie de ultima generatie, pe care ne dorim sa le imbunatatim continuu.

Unul dintre obiectivele noastre principale este ca Memorial sa devina un brand international cu spitale in intreaga lume. Cel mai important motiv pentru care am ales Romania este ca potentialul de aici este unul in care credem cu toata inima.

De asemenea, suntem bucurosi sa impartasim din experienta noastra tuturor pacientilor din Romania. Ne vom folosi cunostintele si valorile in care credem pentru a oferi o ingrijire medicala mai buna pacientilor romani. La fel ca in Turcia, fiecare pacient din Romania va fi un membru al familiei noastre si il vom ingriji cu empatie si respect.

Lucram din greu de peste 15 luni pentru investitii in strainatate si vom continua eforturile de a ne extinde in diferite tari din Europa si nu numai.”